Download lagu mp3 Terbaru Prei Oplosan gratis

Prei Oplosan

0

Download Lagu Mp3 Prei Oplosan

Size : 4977597
Duration :
Category : Lagu Mp3
:

Lyrics Lagu Prei Oplosan Mp3 Gratis

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben'no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben'no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

aku ngamen pengen dadi jutawan
tak rewangi ngamen turut prapatan
aku ngamen kawet isik perawan
tapi ngamen ora nganggo oplosan

timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e
timbang ngoplos mendingan ha'e ha'e

tau ngamen ditanggap karo bayan
ditawani mlebu dapur rekaman
bareng aku uwis dadi jutawan
digarai ben'no kenek tuntutan

biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan
ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan
oplosan banyu syetan, yen mbok ombe klesetan
yen kowe pengen aman prei ngombe oplosan

:

Download Lagu Prei Oplosan Mp3 Gratis

Download Lagu Free, unduh Prei Oplosan mp3 di GudangLagu.Mobi
Download Lagu gratis Prei Oplosan - Lagu Baru - Website GudangLagu.Mobi, Download MP3 Prei Oplosan ke ultra-cepat mesin Download lagu gratis online Prei Oplosan - Mp3 Download - Website GudangLagu.Mobi, menyenangkan Download mp3 musik Prei Oplosan kualitas tinggi
: lagu dandut ocu mobi, gudang lagu album dankdhut scorpio, download lagu gratis dirty palm no stopping 4shared, robbi fajalna versi ci mp3, download mp3 kangen bojomu nella kharisma 4shared, pochi cinta jangan pergi mp3 free download, xxxmp3mobi, waptrick hapuskan segala keraguanmu masa lalu takan melemahkanmu, earth wind and fire - september(remixgodsuede remix)waptrict mp3, earth wind and fire - september(remixgodsuede remix)waptrict, waftrick takbiran, download mp3 shaffix terbaru, waptrick xxx, mblaq oh yeah video download, waptrict, haddad alwi feat ebith beat a rindu muhammadku mp3 mobi, xxxminang dj, whaptrik, zonamp3 nikita willy hot video, waptricxxx game, naff terbang tinggi zonamp3, download lagu coldplay mp3, download album melon love in singapore, judika mp3, download lagu judika, download lagu coldplay,