Download mp3 Terbaru Simbok gratis

Simbok

0

Download Lagu Mp3 Simbok

Size : 4750088
Duration :
Category : Lagu Mp3
:

Lyrics Lagu Simbok Mp3 Gratis

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Saka dino rebo awakku lahir ning dunyo

Saka isone mung nangis.. ora ngerti opo-opo

Banjur ditatih… ajar mlaku ngasih mlayu

Mundak gede, ngguya-ngguyu trus nangis njaluk puthu

Kabeh tak lakoni opo sing dadi dalanku

Saka ngunthet SPP banjur dithuthuk guru

Simbokku ngasih mumed nganti jengkel diamped

Aku ora wani bali wedi mengko ndak disabet

Nanging simbok tetep trisno karo aku

ra peduli aku bocah sing ora mutu

Onone nggawe mumed trus ninggal mlayu

Wis jaan… pokoke ra iso digugu

Mbook… aku njaluk ngapurane sliramu

Marahi aku kepeped ngedol jarikmu

tak nggo totoan balbalan karo koncoku

Nek menang duwite tak nggo tuku buku

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Mundak gede tekane wektu bre

mulai plirak-plirik cewek terus tak singsoti (suit suit…)

Pernah pisanan aku mbajul si Parti

jebule Simbok ono ning mburi nggowo cemeti…

Aku njur dioyak mubeng kampung nganti bengi

Aku jan wedi tenan ora wani mbaleni

Tapi esoke Simbok koyone wis lali

gelem nggaweke emmi nganggo endog siji

Mundak gede meneh, weruh duwit horni

ono neng mung njaluk jajan tak nggo ngapeli

Si Parti sing pacarku kuwi

onone mung ngejak njaluk tuku klambi

Tak pikir… aku kudu lungo nggolek rezeki

kanggo Simbokku karo tak nggo rabi

Moga-moga Simbok gelem ngrestoni

Hayo wis, aku mangkat saiki!…

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Tekan Kotagede aku dadi gumun dewe

Weruh omah-omah kok gedene podo koyo kene

Dalane ruwet pancen marahi mbingungke

Opo meneh panase… wah marahi kere….

Aku dadi sepet mergo le keno macet

Tambah mumed weruh cewek nggo rok methed

Wis pancen tak tekadi urip neng kene

golek gawean nggo butuh saben dinane

Simbok…

Aku dadi kelingan kowe

Urip neng kene ora koyo neng ndeso kae

Kabeh menungsane ngurus awake dewe

ra iso turu mikir Parti saiki kepiyee….

Aku janji arep dadi wong neng kene

Ra ketang keser-keser le ku nggolek duwite

rekasane urip ra arep tak rasake

Yo mung siji mBok:

Aku njaluk donganee…

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani


:

Download Lagu Simbok Mp3 Gratis

Download gratis musik MP3 Simbok kecepatan tinggi - Gudang Mp3 - di GudangLagu.Mobi, download musik baru Simbok di GudangLagu.Mobi Download Lagu gratis Simbok - Download Lagu - Website GudangLagu.Mobi, Download MP3 Simbok ke ultra-cepat mesin Download lagu terbaru Simbok Mp3, download gudang lagu mp3 gratis - Download Lagu Mp3 Gratis - Download Gudang lagu Indonesia 2018 Mp3 terbaik - GudangLagu.Mobi
: download lagu beri aku maafmu andra feat elsa zonamp3, download lagu vina panduwinata anakku uyeshare, download lagu kristal sejenak zonamp3, moses lukisan hati zonamp3, noah yang terdalam new version mp3 wapka, neng oshin zonamp3, download lagu melly goeslaw promise matikiri, gudang mp3 the boys trio, kobe cinta gak punya mata mp3 wapka, download mp3 al ghazali amnesia, kobe cinta gak punya mata mp3, tipe x kamu kamu penipu waptick, waptrckxxx, mp3 kretek ngunengan zonamp3, video anakbyi, gudanglagu, xxxdownloud, download lagu online andrigo cinta sia2, lagugrren, download mp3 deviana safara lilo aku lilo wapka, download lagu ratu sikumbang kawin sadarah di zonamp3, naff terbang tinggi zonamp3, download lagu coldplay mp3, download album melon love in singapore, judika mp3, download lagu judika,