Download mp3 Terbaru Simbok gratis

Simbok

0

Download Lagu Mp3 Simbok

Size : 4750088
Duration :
Category : Lagu Mp3
:

Lyrics Lagu Simbok Mp3 Gratis

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Saka dino rebo awakku lahir ning dunyo

Saka isone mung nangis.. ora ngerti opo-opo

Banjur ditatih… ajar mlaku ngasih mlayu

Mundak gede, ngguya-ngguyu trus nangis njaluk puthu

Kabeh tak lakoni opo sing dadi dalanku

Saka ngunthet SPP banjur dithuthuk guru

Simbokku ngasih mumed nganti jengkel diamped

Aku ora wani bali wedi mengko ndak disabet

Nanging simbok tetep trisno karo aku

ra peduli aku bocah sing ora mutu

Onone nggawe mumed trus ninggal mlayu

Wis jaan… pokoke ra iso digugu

Mbook… aku njaluk ngapurane sliramu

Marahi aku kepeped ngedol jarikmu

tak nggo totoan balbalan karo koncoku

Nek menang duwite tak nggo tuku buku

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Mundak gede tekane wektu bre

mulai plirak-plirik cewek terus tak singsoti (suit suit…)

Pernah pisanan aku mbajul si Parti

jebule Simbok ono ning mburi nggowo cemeti…

Aku njur dioyak mubeng kampung nganti bengi

Aku jan wedi tenan ora wani mbaleni

Tapi esoke Simbok koyone wis lali

gelem nggaweke emmi nganggo endog siji

Mundak gede meneh, weruh duwit horni

ono neng mung njaluk jajan tak nggo ngapeli

Si Parti sing pacarku kuwi

onone mung ngejak njaluk tuku klambi

Tak pikir… aku kudu lungo nggolek rezeki

kanggo Simbokku karo tak nggo rabi

Moga-moga Simbok gelem ngrestoni

Hayo wis, aku mangkat saiki!…

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani

Tekan Kotagede aku dadi gumun dewe

Weruh omah-omah kok gedene podo koyo kene

Dalane ruwet pancen marahi mbingungke

Opo meneh panase… wah marahi kere….

Aku dadi sepet mergo le keno macet

Tambah mumed weruh cewek nggo rok methed

Wis pancen tak tekadi urip neng kene

golek gawean nggo butuh saben dinane

Simbok…

Aku dadi kelingan kowe

Urip neng kene ora koyo neng ndeso kae

Kabeh menungsane ngurus awake dewe

ra iso turu mikir Parti saiki kepiyee….

Aku janji arep dadi wong neng kene

Ra ketang keser-keser le ku nggolek duwite

rekasane urip ra arep tak rasake

Yo mung siji mBok:

Aku njaluk donganee…

Aku ora bakal lali

opo sing wis dadi dalane uripku

Janji aku mesti bali

nemoni simbokku yo sing tak trisnani


:

Download Lagu Simbok Mp3 Gratis

Download gratis musik MP3 Simbok kecepatan tinggi - Gudang Mp3 - di GudangLagu.Mobi, download musik baru Simbok di GudangLagu.Mobi Download Lagu gratis Simbok - Download Lagu - Website GudangLagu.Mobi, Download MP3 Simbok ke ultra-cepat mesin Download lagu terbaru Simbok Mp3, download gudang lagu mp3 gratis - Download Lagu Mp3 - Download Gudang lagu Indonesia 2018 Mp3 terbaik - GudangLagu.Mobi
: free download lagu mars ktna, download lagu the panas dalam fredy, gudang lagu mel shandy, mp3 lagu the mercys hanyalah kenangan original, wali indonesia juara mp3, download lagu bts path matikiri, download lagu aku dan kamu satu saputri zonamp3, download lagu noah mimpi yang sempurna new version, seventeen jaga slalu hatimu mp3 wapka, download lagu never let you go foy vance, melepasmu drive mp3 wapka, download aku yo iso gawe omah zonamp3, ratna antika anoman obong zonamp3, xxxdownloud, waptrick xxx, mblaq oh yeah video download, waptrict, haddad alwi feat ebith beat a rindu muhammadku mp3 mobi, xxxminang dj, whaptrik, naff terbang tinggi zonamp3, download lagu coldplay mp3, download album melon love in singapore, judika mp3, download lagu judika, download lagu coldplay,